Domestic-solutions Business-solutions High-risk-protection

Nieuws

SecureProjects verwerft grote opdracht bij PostNL

geplaatst op 14 maart 2012

In februari 2012 is SecureProjects gestart met het installeren van een compleet Security Management Systeem in een nieuw te bouwen Depot van Post NL in Hengelo. Het gaat hier om een grootschalig project, wat bestaat uit beveiliging, CCTV en een toegangscontrole-systeem. Daarnaast wordt er een uitgebreid gebouwbeheersysteem geïnstalleerd wat meer dan 40 technische meldingen kan genereren. Ook sturingen voor toegang en verlichting vallen onder dit gebouwbeheersysteem.

Bij oplevering van het project zal dit nieuwe gebouw van PostNL onder andere voorzien zijn van meer dan 150 beveiligingszones en bewakingscamera's. Het toegangscontrole-systeem zal meer dan 60 kaartlezer omvatten.


Aantal beveiligingsapps groeit

geplaatst op 14 maart 2012

De smartphone is inmiddels, na een razendsnelle opmars, niet meer weg te denken uit ons hedendaags leven. Het aantal apps (applicaties) voor deze slimme telefoons is vooral de laatste twee jaar flink toegenomen.  

Ook het aantal apps voor het op afstand beheren van 'securityproducten' is gegroeid. Camerabeelden 'live' bekijken wordt hiermee steeds makkelijker. Ook opgenomen camerabeelden terugkijken is tegenwoordig mogelijk. Het biedt gebruikers een extra stuk zekerheid en gebruiksgemak.

Bediening van een alarmsysteem via een 'app' is een handige en nuttig toepassing. Als onderdeel van het geheel aan bedieningsmogelijkheden, maakt een 'security-app' de aanschaf van een camerabewakingssysteem nu extra aantrekkelijk. Ook SecureProjects zal op termijn een app lanceren.